У Рівному 8-річна дівчинка продала своє волосся, а кошти віддала онкохворій дитини
Рівненщина

У Рівному 8-річна дівчинка продала своє волосся, а кошти віддала онкохворій дитини

25 лютого 2020, 16:38
0
0
Сподобалось?
0

8-річна Вікторія Романюк з Рівного пожертвувала своїм волоссям заради хворої на рак дівчинки.

Про цю повідомляє благодійниця Мар’яна Рева:

- До нас приблизно раз на місяць дзвонять жінки і запитують про те, як можна віддати своє волосся на перуки для онкохворих діток. Люди хочуть, щоб саме з їхнього волосся зробили перуку для конкретної дівчинки. Це технічно дуже складно зробити, таке виготовлення займає багато часу, а дівчинка може хотіти інший колір волосся. Як правило, дівчатка з онкогематології не носять перуки. За 10 років наших відвідин онкогематології знаємо лише двох дівчаток, які носили перуки. Інші використовували їх лише на фотосесіях. Кажуть, що в перуках незручно і жарко.

Вікторія прислухалась до порад і вирішила продати своє волосся, а кошти передати на ліки для конкретної дитини - хворої на рак Катерини Дорошко.

- Ми дуже хвилювались в перукарні. Адже позбутись такого довжелезного прекрасного волосся це справді великий вчинок. Коса Вікторії закінчувалась на рівні нижнього краю спідниці і становила більш ніж 75 сантиметрів. Всього дівчинка продала 55 сантиметрів волосся і за це отримала 3900 гривень, які одразу в перукарні перерахували на рахунок благодійного фонду "Скарбниця Надії" для Катрусі Дорошко. Крім того, Вікторія ще приготувала для Каті малюнок та власноруч зроблений браслет, - уточнює Мар’яна Рева.

Після цього 3-класниця познайомилася з Катею, яка вже півтора роки майже постійно лежить в онкогематології і проходить дуже важке лікування від раку крові.

8-річна рівнянка Вікторія Романюк пожертвувала своїм волоссям заради хворої на рак дівчинки.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися