Узяв запальничку і підпалив братика: на Рівненщині рятують життя 8-місячного малюка
Рівненщина

Узяв запальничку і підпалив братика: на Рівненщині рятують життя 8-місячного малюка

5 липня 2020, 12:01
0
0
Сподобалось?
0

3 липня у Рівненській області трирічний хлопчик ненароком підпалив ковдру, якою був накритий його восьмимісячний братик.

Від працівників Сарненської центральної районної лікарні до рятувальників надійшло повідомлення, що 3 липня в смт Клесів Сарненського району в приватному господарстві 3-х річний син господарів запальничкою підпалив ковдру, де сидів молодший син власника 2019 року народження, йдеться в сюжеті ТСН.

Хлопчик після підпалу відразу побіг кликати батька, який був надворі. Але кількох хвилин вистачило, щоб полум`я охопило дитину. 

Нині майже увесь перебинтований 8-місячний Андрійко перебуває у реанімаційній палаті. Він отримує протишокову терапію. До опікового центру його доправили у критичному стані. У малюка 25% опіків тіла - ліві ручка та ніжка, тулуб і голова.

"Цей опік достатньо глибокий із пошкодженням і глибоким ураженням м'яких тканин і кісток склепіння черепа, лівої кисті", - каже лікар-комбустіолог блоку інтенсивної терапії Рівненського обласного опікового центру Петро Соловей. "Дитина обгоріла у хаті", розповідає мати Галина Трищук. Вона саме пішла у ліс по ягоди, а чоловік лишився вдома доглядати за трьома дітьми. Каже, вийшов з будинку на лічені хвилини, тим часом 3-річний син Сашко десь знайшов запальничку. Каже, Сашко сам почав кликати тата, а коли той забіг, все було охоплено вогнем. Чоловік загасив полум'я і миттю повезли дитину в райлікарню.

"На роботі доводиться бачити багато, але станом хлопчика я був приголомшений", - каже заступник керівника Сарненської пожежно-рятувальної частини Вадим Кузака.




Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися