На Рівненщині на ходу загорілось авто, серед потерпілих – дитина
Рівненщина

На Рівненщині на ходу загорілось авто, серед потерпілих – дитина

6 серпня 2020, 14:44
0
0
Сподобалось?
0

6 серпня об 11:50 на спецлінію «101» надійшло повідомлення про ДТП поблизу села Панталія Дубенського району за участю трьох автомобілів.

Один автомобіль загорівся. На місце виклику було направлено два чергових пожежно-рятувальних відділення 5-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Дубно, повідомляють у ДСНС Рівненської області.

Прибувши на місце події, рятувальники з'ясували, що ДТП трапилася за участю автомобілів марок Славута, BMW та Peugeot. Автомобіль Славута був охоплений вогнем. Існувала загроза вибуху газового балона, що був в автівці.

Рятувальники подали на гасіння вогнегасні речовини. Вогонь погасили. Вибуху вдалося уникнути. Внаслідок пригоди травмувалося шестеро людей, в тому числі одна дитина. Їм рятувальники та медики надали невідкладну медичну допомогу. Потому усіх доставили в Дубенську центральну районну лікарню. Наразі лікарі оцінюють їх стан.

Одна смуга дороги була перекрита, іншу регулювали патрульні поліцейські. На місці ДТП працювали рятувальники, медики та поліцейські. Наразі усі обставини цієї події встановлює поліція.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися