На Рівненщині викрили підпільний цех для обробки бурштину
Рівненщина

На Рівненщині викрили підпільний цех для обробки бурштину

13 серпня 2020, 16:21
0
0
Сподобалось?
0

У рамках кримінально провадження провели шість обшуків.

У Рівненській області виявили цех для обробки бурштину, де вилучили сотні кілограмів дорогоцінного каміння на суму 2 млн гривень. Про це повідомляє пресслужба Офісу Генерального прокурора.

«Прокуратура Рівненської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом придбання, зберігання і переробки бурштину, законність походження якого не підтверджується відповідними документами (ч. 1 ст. 240-1 КК України)», — сказано у повідомленні.

Додатково провели ще 6 обшуків - зокрема і в приміщеннях одного з підприємств на території міста Дубровиця, де облаштували цех для промислової обробки сонячного каміння, а також на території Сарненського району Рівненської області в помешканнях осіб, які перевіряються на причетність до вчинення злочину.

«Під час обшуків виявили і вилучили бурштин-сирець та оброблений бурштин загальною вагою 203 кг, а також 9 одиниць обладнання для обробки каміння. Орієнтовна вартість вилученого на «чорному ринку» становить понад 2 млн грн», — додається у повідомленні.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися