На Рівненщині дитина отримала два удари ножем, захищаючи матір
Рівненщина

На Рівненщині дитина отримала два удари ножем, захищаючи матір

9 вересня 2020, 18:37
0
0
Сподобалось?
0

У місті Березне Рівненської області під час конфлікту матері із співмешканцем постраждав 15-річний син.

Чоловік завдав йому ударів ножем, бо той вирішив захиститися за матір, повідомляє поліція Рівненської області. 

"Поліцейські встановили, що вчора, 8 вересня, 36-річна жителька міста Березне разом із 46-річним співмешканцем відзначали 15-річчя сина жінки у будинку знайомих.  Повернувшись додому, близько першої ночі між цивільним подружжям виник конфлікт: чоловік приревнував співмешканку до присутнього на застіллі знайомого. Господині набридли подібні сцени, тож вона вказала благовірному на двері. Той зібрав речі та, схопивши кухонний ніж, направився у кімнату до жінки", - йдеться у повідомленні.

Однак йому завадив 15-річний син, який заступився за матір, в результаті чого отримав два удари ножем.

"Після цього нападник встромив його собі між шиєю та грудною кліткою. 36-річна березнівчанка викликала швидку", - повідомили у поліції.

Чоловікові медики провели оперативне втручання та дістали ніж. Він перебуває у реанімаційному відділенні Березнівської центральної районної лікарні. 

У підлітка медики попередньо діагностували різану рану скроні та різано-колоту рану шиї. Загрози життю хлопця та чоловіка немає. 

За фактом замаху на умисне вбивство слідчі Березнівського відділення поліції розпочали досудове розслідування за попередньою кваліфікацією частини 2 статті 15, частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України.

"Відомо, що чоловік, будучи напідпитку, і раніше вчиняв домашнє насильство щодо цивільної дружини, з якою проживав близько року. За це притягався до адміністративної відповідальності. Зі слів родичів, дітей березнівчанки зловмисник не ображав", - додали у поліції. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися