У Рівному рятувальника спіймали на хабарі у 25 тисяч
Рівненщина

У Рівному рятувальника спіймали на хабарі у 25 тисяч

16 вересня 2020, 15:23
0
0
Сподобалось?
0

У Рівному викрили і затримали заступника начальника загону ГУ ДСНС у Рівненській області під час вимагання та одержання 25 тисяч гривень неправомірної вигоди.

За даними слідства, посадовець налагодив злочинний механізм систематичного вимагання та отримання неправомірної вигоди за надання в оренду спецтехніки, яка належить ГУ ДСНС. Про це повідомляє пресслужба Рівненської обласної прокуратури.

Так, 16 вересня 2020 чоловіка затримали під час отримання 15 тисяч гривень за надання в оренду екскаватора ГУ ДСНС. Перший «транш» у розмірі 10 тисяч гривень він отримав 7 вересня 2020.

Нині вирішують питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Територіального управління ДБР, розташованого у місті Хмельницькому, за оперативного супроводу  співробітників ВБКОЗ УСБУ в області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ч.1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися