Спецслужби навчили гіпнозу солдата з Полісся
Рівненщина

Спецслужби навчили гіпнозу солдата з Полісся

11 жовтня 2020, 18:25
0
0
Сподобалось?
0

Не тільки звичайні люди вірять у надприродні можливості, називаючи їх знахарством чи відьмарством. Унікальними здібностями цікавляться спецслужби сильних держав. Адже з допомогою гіпнозу, парапсихології можна вплинути на думки за тисячі кілометрів, змінити результати виборів, навіявши людям потрібні погляди. Навіть змінити хід історії! Про це не з чужих розповідей знає парапсихолог Іван Артюшок з Рівненщини. Адже під час армійської служби навчався у секретній школі у Підмосков’ї.

Сталін вкрав у Гітлера дослідження провидців

Сильні світу цього завжди цікавилися паранормальними явищами. Гітлер, приміром, тримав цілий штат екстрасенсів, які прораховували битви, наступи. Не одного з них стратили, коли знакові бої закінчувалися поразками. Серед багатьох гітлерівських ясновидців була ворожка, провидиця Лейла Терфен. 1934 року вона відвідала Чернівці, щоб зустрітися з Ганною Широкою, яка передбачала майбутнє. Лейла забрала Ганну у Німеччину. Яким було їх подальше життя – невідомо.

Після перемоги у Другій світовій війні 38 вагонів з матеріалами гітлерівських досліджень з парапсихології потрапили залізницею в Союз. Німецькі документи вивчали в Інституті мозку у Москві. До речі, лекції про методику впливу на людей для офіцерів КДБ читав відомий екстрасенс Вольф Месінг. Адже Сталін теж цікавився незвичайними здібностями, прислухався до порад астрологів. Вони навіть йому радили змінити свій гороскоп, щоб стати вождем великої країни. Після цього Сталін «підмалював» дату народження – і помолодшав на рік.

Біля президентів – чорні маги

Прислухався до гороскопів і Брежнєв та цікавився, хто проживе довше: він чи китайський вождь Мао Цзедун. Особистий астролог не обдурив: китаєць помер раніше. А за часів Андропова у КДБ навіть були курси з астрології. При Єльцину у Кремлі запанувала відома цілителька Джуна, був створений спеціальний відділ, який мав убезпечити президента від зовнішнього психічного впливу. Також оберігав Єльцина «чорний маг» Рогозін, який в секретному інституті займався проблемами ворожок та цілителів.

Невідомо, чи російський президент Путін прислухається до порад екстрасенсів. А от магів, певно, таки побоюється. Минулого року арештували якутського шамана, який йшов у Москву виганяти Путіна. І наш колишній президент Янукович теж боявся чорних сил та звертався по допомогу до провидців. Коли він втік зі своєї резиденції у Межигір’ї, на паркані були… розіп’яті яструби, орли – такий обряд проводять шамани, щоб утікач уникнув самосуду.

З відомим шахістом їздив парапсихолог?

Навіть у змаганнях СРСР використовував магів, щоб отримати перемогу. Про це шахіст Віктор Корчной, який втік із Союзу у 1976 році, розповів в одному з інтерв’ю. Він стверджував, що разом з гросмейстером Карповим на міжнародні матчі виїжджав і парапсихолог, який по кілька годин знесилював суперника своїм поглядом. На одному з шахових турнірів Корчного підтримували два йоги. То від їхньої присутності радянському парапсихологу стало зле, а Карпов помилявся у простих ситуаціях.

Спецслужби посилено вивчали паранормальні явища, а звичайним радянським людям втовкмачували у голови, що гіпноз – це фантазія, а люди з унікальними здібностями – шарлатани. Наші старші читачі пам’ятають, як у сімдесятих-вісімдесятих роках міліція переслідувала народних цілителів, за якими горою ставало все село. А от відомому лікарю Кашпіровському дозволили проводити гіпноз, ще й по телебаченню. Кажуть, робилося це для того, аби відволікти людей від порожніх полиць у магазинах.

У СРСР було 20 інститутів парапсихології

І у США, і в СРСР діяли секретні інститути, які досліджували паранормальні явища, а здобутки застосовували у розвідці. Вчені й далі таємно займаються розробкою психологічної зброї, вивчають телепатію, тобто як з допомогою думки передати інформацію та впливати на розум, час, простір.

Якщо США підтвердили у ЦРУ наявність цілого штату екстрасенсів, то Росія мовчить про них. Хоча де могли подітися 20 секретних дослідних інститутів, що діяли в СРСР під контролем КДБ: Москва, Ленінград, Мінськ, Київ, Новосибірськ, Ростов-на-Дону, Алма-Ата, Нижній Новгород та інші міста. Ймовірно, що вони й досі працюють.

Тисячі доларів на «зачарування» виборців

В одній з таких таємних шкіл, де відкривали секрети гіпнозу, навчався і хлопець з поліського села Любиковичі, що у Сарненському районі Рівненщини, Іван Артюшок. З дитинства він відчував у собі надзвичайні здібності. Вперше це зрозумів, коли силою думки змусив знайомого хлопця впасти у коров’ячу купу. Згодом випробовував гіпноз на меншому сусідові, захопився магією. Під час служби в армії його відібрали у групу для підготовки у військовій лабораторії Головного розвідувального управління СРСР – ГРУ.

– Перед тим провели різні тести. Був і такий: ми, солдати, мали силою думки впливати на проростаюче насіння. У мене вийшло, – розповідає Іван Артюшок. – У вищій школі парапсихології нас вчили, як здійснювати негативний вплив на генералів НАТО на відстані, позитивний вплив на політиків під час переговорів, взагалі на реальність і навіть як програмувати майбутнє. Але до практики мене не залучали. Такі спеціалісти, як я, отримують багато замовлень вплинути на виборців. І до мене приїжджали посадовці з проханням повпливати на результати майбутнього голосування, – зізнається. – На такі потреби кандидат витрачає в середньому від 50 тисяч до 1 мільйона доларів. Аби виконати цю роботу, екстрасенсу не обов’язково бачитися із замовником, достатньо просто спрямувати на нього свою думку. Вплив при цьому здійснюється на цілі регіони.

Слова Івана Артюшка ніби підтверджує Юрій Малин, колишній співробітник КДБ і консультант спецвідділу Служби охорони президента РФ. В одному з інтерв’ю він розповідав, як у дев’яностих на вибори впливали з допомогою екстрасенсів. «У той час гарантія екстрасенсорної безпеки кандидата коштувала три тисячі доларів на місяць. За те, щоб «зачарувати» все населення невеликого міста і спонукати проголосувати за свою кандидатуру, треба було викласти дві тисячі доларів. Допомога кандидатам під час появи на публіці коштувала 150 доларів на годину», – розповів Малин.

Секретною методикою лікує залежності і хвороби

Тепер Іван Артюшок відомий на Рівненщині екстрасенс. Він лікує людей завдяки своїм унікальним здібностям та знанням, яким навчився у школі парапсихології ГРУ – Головного розвідувального управління СРСР.

– У мене є одна методика, напрацьована в лабораторії розві­дуправління. Це вплив сили думки, нею і практикую, – стверджує Іван Артюшок. 

Він запевняє, що зцілює тих, хто страждає від нерозділеного кохання, позбавляє ігроманів, курців та пияків залежності, але не на відстані, а на особистому прийомі. А от по телефону (лише потрібне фото) може вилікувати бронхіальну астму, загрозу інфаркту, гіпертонію та інші хвороби. Каже, що силою думки можна навіть подолати рак, але тільки паралельно з медициною! Для підсилення ефекту лікування кожному хворому розписує календарик, де зазначає дні та години, коли буде відбуватися вплив на відстані.

– ГРУ вчило також, як маніпулювати людьми саме за допомогою любовного почуття. Ця техніка доволі проста, і я вмію її використовувати. Якщо обоє самотні і між ними є любов, але щось заважає, я допоможу, – зізнається Іван Артюшок. – Поверну чоловіка, який покинув сім’ю. Не зроблю цього, якщо побачу, що він справді пішов за коханням. Допомагаю при нервових зривах. Ніколи не наводив порчу, хоча найперше мене вчили саме цьому.

А ще силою думки сарненський парапсихолог робить неймовірні речі. Проколює щоки спицею, ходить босоніж по розпеченому вугіллю, навіть опускає руки у розплавлений свинець! Свідченням таких див є фото. Ці трюки, каже, були екзаменаційним завданням у секретній школі парапсихології в армії.

Олена ПАВЛЮК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися