У Рівному донька відмовилася ховати матір, яка померла в лікарні
Рівненщина

У Рівному донька відмовилася ховати матір, яка померла в лікарні

21 жовтня 2020, 16:40
0
0
Сподобалось?
0

У Рівному донька відмовилась забирати тіло матері, яка померла у центральній міській лікарні. 

Про це Суспільному стало відомо із власних джерел. У ЦМЛ зв'язалися з поліцією. Тепер жінку планують поховати за кошти міського бюджету.

Рівнянка померла у міській лікарні на Покрову. Донька відмовилася забирати тіло матері, щоб поховати і написала офіційну заяву.

Завідувач патологоанатомічного відділення Віктор Попіль розповів, що померла жінка — старшого віку, вона хворіла. Донька пояснила відмову тим, що має скрутне матеріальне становище. Тепер у лікарні оформляють документи, щоб поховати померлу, як безрідну.

"Я не пам'ятаю на своїй практиці такого. Померла жінка — пенсіонерка. Тут навіть про матеріально і не говориться, тому що держава дала би дві пенсії для захоронення. Якщо би вона оформила, то отримала би кошти і за них похоронила. Вона, мабуть, не захотіла цим заморочуватися", — прокоментував Віктор Попіль.

У відділенні за процедурою почекали три дні – це на випадок, якщо з'явиться той, хто захоче організувати поховання. Далі, пояснив заввідділення, процедура звична: з залученням правоохоронців оформляють документи, щоб захоронити людину за міські кошти.

"Очевидно, що це буде поховання як за кошти міського бюджету. Самі розумієте величину цих коштів, але поховають будь-яку людину. Якщо ми навіть без родичів ховаємо, то тут проблем немає. Тільки єдине, що поховання буде відповідне", — сказав міський голова Рівного Володимир Хомко.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися