На Рівненщині неповнолітній вкрав гроші із собору
Рівненщина

На Рівненщині неповнолітній вкрав гроші із собору

29 жовтня 2020, 12:37
0
0
Сподобалось?
0

На Рівненщині у Костополі 28 жовтня зранку до поліції зателефонував священник та повідомив про крадіжку в храмі. 

Поліцейські встановили, що неповнолітній уночі розбила вікно та проникла до храму та вкрав гроші із скриньок для пожертв. Правоохоронці вилучили сліди крові, яку залишив хлопець, поранившись об скло. На камерах відеоспостереження побачили, що можливий крадій має довге волосся.

Правоохоронці встановили особу крадія – ним виявився неповнолітній житель Костополя, – про це Суспільному розповіла пресофіцерка Нацполіції області Марія Юстицька. 17-річний юнак вже притягувався до кримінальної відповідальності й раніше за схожий злочин.

Копи знайшли хлопця у його товариша, де той підстригав своє волосся. Також поліцейські виявили у юнака глибокі рани пальців на руці. Правоохоронці відвезли неповнолітнього до лікарні, де медики надали йому допомогу, – зазначила пресофіцерка Марія Юстицька.

Хлопець зізнався у вчиненні крадіжки й показав, де сховав гроші. Неповнолітній розповів, що частину встиг витратити, яка це сума – не рахував. Поліцейські вилучили лише дві тисячі гривень, – каже Марія Юстицька.

Наразі триває досудове розслідування за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, поєднана із проникненням у приміщення. Після того, як проведуть слідчі дії і справу направлять у суд та клопотатимуть застосувати до хлопця заходи виховного характеру.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися