У Рівному судять 21-річного військового за зґвалтування дитини
Рівненщина

У Рівному судять 21-річного військового за зґвалтування дитини

13 листопада 2020, 13:01
0
0
Сподобалось?
0

У Рівненському міському суді обирають запобіжний захід 21-річному військовослужбовцю Василю Софяку, якого підозрюють у зґвалтуванні дитини.

Прокурор просить у суду взяти затриманого під варту на два місяці. Ймовірно, таке клопотання буде задоволене, пише Все – тобі зрозуміло.

Нагадаємо, вранці 10 листопада до поліції звернулася директорка однієї з рівненських шкіл та розповіла про те, що її ученицю зґвалтував невідомий чоловік. У результаті проведених оперативних розшукових заходів поліцейські встановили особу чоловіка, якого дитина опізнала.

Відомо, що Василя Софяка неодноразово раніше затримувала поліція з наркотиками, а також він стріляв з травматичної зброї у свого родича. Вкінці серпня цього року стався ще один кричущий випадок. Чоловік на мікрорайоні «Боярка» погрожував пістолетом 12-річній дівчинці. Спочатку він підсів до неї в маршрутне таксі, а коли дитина вийшла – почав її переслідувати. Дитина встигла звернутися за допомогою до дорослих, тому лиха вдалося уникнути. Попри це все, Василь Софяк продовжував свою службу в ОК «Захід».

Вже після зґвалтування дитини в ОК «Захід», нарешті, відреагували і відхрестилися від свого колеги та повідомили, що він систематично порушував військову дисципліну. Звільнити його вирішили тільки тепер.

Постає справедливе питання до  керівництва оперативного командування  «Захід»: як могло так статися, що чоловік із таким «послужним списком», проходив у них службу?

З огляду на те, що це злочин, скоєний проти дитини, судове засідання було закритим. Підозрюваний свою провину заперечує, хоча потерпіла дівчинка опізнала його за фотографією та одягом.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися