П'яний рівнянин зламав 9-місячній доньці череп
Рівненщина

П'яний рівнянин зламав 9-місячній доньці череп

9 лютого 2021, 09:17
0
0
Сподобалось?
0

У Рівному через п’яного батька 9-місячна дитина зазнала серйозних травм - перелом кісток черепа.

Про це повідомляє Рівне1.

Прикрий інцидент стався 6 лютого, пізно увечері. 31-річний чоловік разом із дружиною та донькою поїхали в гості. Там вони вживали алкоголь. Потім батько з немовлям пішов у ванну кімнату. Чоловік не втримав дитину і вона впала вниз головою та вдарилась об підлогу. Батьки негайно доставили її до лікарні. Дівчинці діагностували перелом кісток склепіння черепа.

В службі у справах дітей кажуть, дана сім'я в них на обліку не перебувала. Будь якої інформації щодо неналежного виховання малюка до служби не надходило. Відомо, що подружжя виховує ще старшого сина.

Батьки дівчинки відмовились будь що коментувати. Обурені тим, що одне із Рівненських ЗМІ написало про сім'ю неправдиву інформацію.

Сам батько офіційно не працевлаштований. Втім, за інформацією правоохоронців він із матеріально забезпечної родини. Крім того, рівнянин неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців.

Зі слів медиків, життю та здоров'ю малюка нічого не загрожує. Пояснюють, в цьому віці кістки в дітей еластичні та піддаються регресу, і з часом самі зростаються. Тому операція в даному випадку не потрібна. До слова, дівчинка ще деякий час буде знаходитись під наглядом лікарів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися