На Рівненщині на допомогу комунальникам вивели військову техніку
Рівненщина

На Рівненщині на допомогу комунальникам вивели військову техніку

9 лютого 2021, 20:28
0
0
Сподобалось?
0

Через замети рух для великогабаритного транспорту обмежено на дорогах в 7 областях - Київській, Житомирській, Рівненській, Полтавській, Черкаській, Чернігівській та Волинській.

Про це повідомляє ТСН.

Аби розчистити сніг, на Рівненщині вирішили вивести військову техніку, бо сніг сипле тут другу добу. Рятує одне - вітер, який зносив усе напередодні, дещо вщухнув.

Через снігопади в області подекуди шкільні автобуси не змогли виїхати, кілька шкіл області через негоду перевели на дистанційне навчання. А у от у самому Рівному насипало снігу стільки, що навіть залучають військову техніку. Бо снігоочисна хоч  і працює, її не вистачає. Грузли швидкі, автобуси, фури, тролейбуси, легковики. Їх витягали рятувальники, допомагали поліцейські, а ще небайдужі містяни.

Зокрема у соцмережах створили групу і водії, котрі мають повноприводні машини, їздять допомагати тим, хто потрапив у снігові пастки. «Сьогодні скоординували дії з Нацгвардією та військовими. Та кількість опадів, яка випадає на наше місто, яке власне стало епіцентром циклону неспіврозмірно із цією кількістю техніки, людських ресурсів, які необхідні для усунення наслідків цієї негоди», - зазначив міський голова.

Також як вдалося дізнатися у конвойній службі, через негоду навіть підсудних до судової зали не доправлятимуть, проводитимуть онлайн конференцію. Також через хуртовину нині обмежена видимість. Завтра знову обіцяють опади.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися