Впав просто у полум'я: на Рівненщині через підпал сухостою загинув чоловік
Рівненщина

Впав просто у полум'я: на Рівненщині через підпал сухостою загинув чоловік

14 квітня 2021, 15:32
0
0
Сподобалось?
0

На Рівненщині 56-річний чоловік палив суху траву, надихався димом, знепритомнів та впав просто в полум'я. Сталося це в селі Підлісне. Вітер роздмухував полум'я і воно почало підбиратися до хати, де перебувала його лежача мати. 

Про це розповідає ТСН.

Спершу люди і не зрозуміли, наскільки пожежа трагічна. Серед згарища лежав 56-річний Віктор. Чоловік палив суху траву, кажуть рятувальники, та коли побачив, що все вийшло з-під контролю, найімовірніше взявся гасити та надихався диму.

Ще до приїзду рятувальників сусіди піском, лопатами, гілками гасили самі. Робили усе, аби не спалахнула хата. Там була лежача матір загиблого. Та лише приборкали пожежу тут, як новий виклик отримали рятувальники і знову у цьому селі. 

Суцільне згарище — це все, що лишилося від хліва після пожежі. Полум'я перекинулося із поля і вже підбиралося до лісу та хат. Одна таки й зайнялася. Добре, кажуть рятувальники, що там нікого не було.

Вогнеборці, місцева пожежна команда, лісники взялися рити рови довкола лісу та будинків.

"Люди вже були в паніці, розгублені збирали речі, виносили з будинків", — заступник керівника Дубровицької пожежно-рятувальної частини Вадим Никонець.

Після таких пожеж та загибелі односельчанина місцеві ще оговтуються. Та закликають інших не палити сухостій, бо це може призвести до жахливих наслідків.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися