У Рівному авто копів потрапило в ДТП
Рівненщина

У Рівному авто копів потрапило в ДТП

19 травня 2021, 13:22
0
0
Сподобалось?
0

У Рівному в ДТП потрапив екіпаж поліції, який їхав на виклик.

Як повідомляється, авто рухалось на червоне світло, але із увімкненими проблисковими маячками, а водій легковика не надав йому переваги в русі, пише "Суспільне.Рівне"

Інцидент трапився у вечір вівторка, 18 травня, на перетині вулиць Гагаріна та Князя Романа. Близько восьмої вечора екіпаж сектору реагування їхав у село Олександрія на повідомлення про вчинення тяжкого злочину – там дружина завдала ножового поранення чоловікові.

"Попередньо, водій Hyundai Getz не надав переваги в русі поліцейському автомобілю Renault Dokker, який із увімкненими проблисковими маячками їхав на виклик. Наразі встановлено, що 52-річний рівнянин не врахував дорожньої обстановки та допустив зіткнення із службовим автомобілем, який рухався на заборонений сигнал світлофору із завчасно увімкненими синьо-червоними проблисковими маячками", – повідомила речниця поліції області Марія Юстицька.

В аварії травмувався 52-річний водій легковика, його госпіталізували із травмою грудної клітки.

За кермом поліцейського авто був 31-річний сержант поліції. Речниця уточнила, що начальник поліції Рівненщини видав наказ про проведення службового розслідування, яке проведе інспекція з особового складу.




Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися