В селі на Рівненщині встановили фігуру Спасителя
Рівненщина

В селі на Рівненщині встановили фігуру Спасителя

23 травня 2021, 15:46
0
2
Сподобалось?
2

Традиція встановлення придорожніх хрестів має давню історію. Вони стали оберегом для людей. У минулу неділю, у день вшанування жінок-мироносиць, у центрі села Вовковиї Демидівської територіальної громади Дубенського району Рівненщини на перехресті доріг замість старої дерев’яної встановили нову фігуру Спасителя, виготовлену з булату.

Ініціаторами цієї неординарної та богоугодної справи стала сім’я В’ячеслава Бондарчука, яку підтримали небайдужі односельчани та жителі прилеглих вулиць. Спільними зусиллями зібрали кошти та виконали всю роботу. Встановлення фігури у Вовковиях задумане як вияв великої вдячності Всевишньому за благословення. Віднині село перебуватиме під захистом Спасителя. Приклонити голову до Ісуса Христа можуть усі жителі та гості.

Освятив фігуру настоятель місцевої Хресто-Воздвиженської церкви Православної Церкви України отець Миколай Іваник. Святиня буде благословляти й оберігати людей. Боже благословення сходитиме на кожного, хто проїжджатиме повз, схилить голову та щиро помолиться.

Кость ГАРБАРЧУК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися