У Рівному діти шаленіють від кабанчика Фунтика
Рівненщина

У Рівному діти шаленіють від кабанчика Фунтика

6 червня 2021, 10:35
0
2
Сподобалось?
2

А ви знали, що люди заводять свиней не лише на забій? Дехто ними тішиться, як котиком чи собачкою. Тримають кабанчиків вдома і навіть у свою постіль вкладають! І не лише за кордоном, а й в Україні.

Свинка ходить на лоток, як песик

Сьогодні у Рівному усі шаленіють від кабанчика Фунтика, який пасеться на газоні однієї з міських вулиць.

– О, це наша місцева знаменитість, – захоплено розповідають жителі сусідніх будинків. – Талісман тутешнього зоомагазину. Фунтик – то суцільний позитив!

Розповідають, він живе у зоомагазині й виходить на прогулянку на вулицю. Сам пасеться неподалік свого дому й вилежується на сонечку. Кабанчик привертає до себе увагу кожного, хто проходить повз. Особливо люблять з Фунтиком гратися дітки.

У місті Рівне свого часу відомою стала свинка Нюша. Володимир Талащук зробив зі своєї чотирилапої улюблениці справжню артистку. Навчив її виконувати різні команди та виступати перед глядачами. Хвалився, що тримає Нюшу у своїй квартирі, й вона ходить на лоток, як песик.

«80-кілограмове щастя»

Свою рохкаючу улюбленицю колись мало подружжя донеччан Ірина Артем’єва та Ігор Савін. Їм друзі подарували порося на кличку Грицько. Переконували, що то карликова свинка, але за рік з неї виріс справжнісінький 140-кілограмовий кабан. Цікаво, що тваринку з дому в сарай не забрали – з нею господар спав на дивані у квартирі на п’ятому поверсі!

Столиця України прославилася свинею в’єтнамської породи Марго. Вона понад десять років проживала у міській квартирі киянки Ірини Георгіївни. Господиня називала свою улюбленицю «котиком», «дівчинкою» та «80-кілограмовим щастям» і годувала улюбленими ласощами – апельсинами та бананами. А німкеня Ніколь Мюллер перетворила свиню Моріц на домашню прислугу. Вона не лише вдома прибирала – витягала із закутків розкидані речі, а й вигулювала на повідку кота Леонардо!

Наталія КРАВЧУК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися