На Рівненщині через удар блискавки горіла школа
Рівненщина

На Рівненщині через удар блискавки горіла школа

27 липня 2021, 09:51
2
0
Сподобалось?
0

У селі Перекалля Вараського району через удар блискавки загорілася школа. 

Пожежа трапилася 27 липня вночі, повідомили на сайті ДСНС у Рівненській області. 

Прибувши на місце займання, вогнеборці встановили, що горить покрівля місцевої школи. 

Паралельно з гасінням рятувальники проводили евакуацію майна та обладнання з навчальних кабінетів та приміщень, активно допомагало їм у цьому місцеве населення. Під час ліквідації пожежі, врятували майно та обладнання з навчальних кімнат.

Вогонь знищив перекриття на площі 360 м². Припускають, що причина пожежі - розряд блискавки. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Коментарі

  • на сайті батов г ф
    на сайті батов г ф

    А на Волині в Луцьку * блискавично * ... знову пропадуть кошти ... ПОГУЛЯЄМО ! ! ! ... Вони подібну епопею вже мали -корпоратив від бурси ЛВПУ - відкрили ГЕНДЕЛИК ! ! ! Державні кошти на випивох ! ! ! розвиваєм молодіжну політику ЗАХОДІТЬ НА ВОГНИК ! ! ! ( Алкогольної продукції - ПІДПИХНІ - не держимо ! ! ! .) ТРИМАЄМО ІМІДЖ БУРСИ ! ! ! З підтримки Міністерства Освіти ! Нас підтримує ВОДА ! Управління ОіН підтримує ! Методичний центр приймає участь ! Волинський обласний центр зайнятості ну прямо носить на руках ! Підтримують за хабарі: прокуратура ; міліція ; поліція ; *свої договорні* суди ! ! ! Наші-свої спонсори.... ! ... Застіля розпочалось ! ! ! 2о . грудня 2019 р . показова підготовка - ГЕНДЕЛИК - така собі забігаловка , або в , що перетворили педагогічний кабінет Луцького ВПУ ... "Належним" чином відкрили навчально - практичний центр. Тільки, хто тепер піде навчатись до навчального закладу, де всі керівники - п"яниці. Відмінили уроки, вигнали учнів на вулицю - так нетерпілось випити! Та ще й в педагогічно - методичному кабінеті! Понапивались в робочий час до безтями, побили відвідувачів училища, ще й одяг порвали ... В нападі на гостей крім п"янізного директора, приймали участь і його заступниці, перешкоджаючи відеозйомці. Браво, браво, браво!!! ---- Як і передбачалось, розпочалась кругова порука п"яниць - злочинців. Про це чудовищне попоїще добре відомо управлінню освіти Волинської ОДА. Але, чи взяли з п"яниць хоч пояснювальні записки ??? - мало віриться, що так .... Найбільшою проблемою для п"яниць в дні після "відкриття" було запитання "хто їх здав?" - підозрюють тих учасників попоїща, які покинули генделик до приходу гостей. ************* Сюжет хвалебну ОДУ - баладу про здобутки підготовлять продажні журналюги від сфери ТВ - вікторія яценяк та руслан гусар - майстри жанру за гроші любий Зірковий репортаж ! ! ! " Вовочка * СКІФСКИЙ скарб* "

    27 липня 2021, 17:23
    Відповісти
  • Волиняки творять
    Волиняки творять

    На Волині у двох закладах профтехосвіти створять навчально-практичні центри за 8 мільйонів гривень. Вони увійшли до проекту із облаштування нових або дооснащення раніше створених навчально-практичних центрів. Перелік закладів та обсяг фінансування майбутніх центрів визначено наказом Міністерства освіти і науки від 27 липня 2021 року. Як йдеться в інформації відомства, конкурсна комісія МОН відібрала 62 заклади професійної освіти, які цьогоріч отримають кошти на згадані заходи. Серед них – два волинських. Зокрема, у ДНЗ «Нововолинський центр професійно-технічної освіти» планують створити навчально-практичний центр за професіями «Кухар», «Пекар». Вартість проекту – 5,14 мільйона гривень, з них 3,6 мільйона – кошти державної субвенції. Другий заклад – ДПТНЗ «Луцьке вище професійне училище», де створять НПЦ за професією «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів». Вартість створення центру – 2,9 мільйона гривень, з них 2,03 мільйона – кошти державної субвенції. Створення навчально-практичних центрів має відбутися на умовах співфінансування, частину коштів від загальної вартості центрів мають покрити місцеві бюджети, заклади освіти або інші соціальні партнери. МОН інформує, що вже розпочало підготовку проєкту розпорядження Кабінету Міністрів України, що дозволить розподілити субвенцію у розмірі 150 млн грн між визначеними областями. До слова, найбільше коштів на створення центрів отримають Дніпропетровська та Львівська області – по 5 закладів у кожній. «Цього року надійшло багато заявок для створення центрів за технологічно складними професіями. Йдеться, наприклад, про верстатників широкого профілю, електрогазозварників, токарів, електромонтажників. Ми безсумнівно підтримали їх, адже частина цих професій є гостро затребуваною на ринку праці. Разом з тим, традиційно, популярною лишилася сфера послуг. Частина поданих заявок буде профінансована за професією кухаря, кондитера, швачки та інших. За цими професіями навчається переважна більшість учнів», – зазначив заступник Міністра освіти і науки Ігор Гарбарук.

    27 липня 2021, 17:26
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися