На Рівненщині жінка зарізала співмешканця і втекла
Рівненщина

На Рівненщині жінка зарізала співмешканця і втекла

20 серпня 2021, 20:56
0
-2
Сподобалось?
-2

В ізоляторі тимчасового триманні перебуває 44-річна жителька села Мошків, яка зарізала 61-річного співмешканця. Зараз їй загрожує до 10 років позбавлення волі.

Повідомлення від медиків, які доставили до лікарні потерпілого, надійшло до поліції учора, 19 серпня, близько 22 години, інформують на сайті поліції області. 

На місце інциденту одразу виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що тілесні ушкодження чоловік отримав за місцем свого проживання в селі Мошків на Дубенщині. У компанії співмешканки вкотре вживав алкогольної напої. Під час застілля між ними виник конфлікт, в результаті якого жінка кухонним ножем завдала чоловікові удар у грудну клітку. 

Закривавлений чоловік прийшов до сусідів та попросив викликати «швидку», після чого знепритомнів. Зловмисниця, злякавшись відповідальності за свої дії — втекла.

Потерпілого госпіталізували із проникаючим ножовим пораненням. Попри вжиті реанімаційні заходи життя йому врятувати не вдалося — він помер від масивної крововтрати.

Під час проведення першочергових слідчих дій та розшукових заходів оперативники встановили, що 44-річна жінка знаходиться в сусідньому селі Лукарівка, де її виявили на одній із вулиць.

Слідчі затримали жительку села Мошків.Наразі підозрювана жодних показань не дає. Вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Відомо, що зловмисниця раніше не судима, однак потрапляла в поле зору правоохоронців за вчинення адміністративних правопорушень. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися