На Рівненщині неповнолітня народила біля будинку
Рівненщина

На Рівненщині неповнолітня народила біля будинку

26 серпня 2021, 16:47
0
0
Сподобалось?
0

У селі Губків на Березнівщині 17-річна дівчина передчасно народила дитину. Сталося це поблизу будинку, де вона мешкає. На місце викликали медиків "екстренки". 

Про це повідомили у Рівненському обласному центрі екстреної медичної допомоги.

«Здається, з родини ніхто не знав про вагітність», - повідомив родич (чоловік сестри породіллі), який телефонував на лінію 103.

За вказаною адресою прибула фельдшерська бригада з селища Соснове.Попередньо відомо, що мати виявила свою доньку з новонародженим хлопчиком біля дому.

На момент прибуття бригади «швидкої», породілля з дитиною перебували в будинку на ліжку. Жінка відмовлялася відповідати на будь-які запитання медиків. Бригада «швидкої» не могла дізнатися чи перебувала вона на обліку у лікарів. За словами родичів, які проживають спільно з новоспеченою мамою, вони не підозрювали про вагітність.

Від медичного огляду породілля відмовилась. Дозволила лише виміряти тиск та пульс. Показники гемодинаміки були в нормі. Під час огляду в немовляти виявили поверхневе дихання, загальні шкірні покриви холодні, а шкірні покриви голови та обличчя синюшного кольору. За вираженими ознаками - хлопчик народився передчасно.

Новонародженого хлопчика та неповнолітню маму доставили до Рівненської обласної клінічної лікарні.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися