У Рівному 13-річний хлопець жорстоко побив дівчину
Рівненщина

У Рівному 13-річний хлопець жорстоко побив дівчину

23 грудня 2021, 10:55
0
0
Сподобалось?
0

У Рівному в школі №1 семикласник жорстоко побив однокласницю. До поліції виклик надійшов 14 грудня, 33-річна заявниця повідомила, що напередодні між її донькою та однолітком виник конфлікт, під час якого той наніс дівчині тілесні ушкодження.

Про це Радіо ТРЕК розповіла пані Юлія, мама дівчини.

Як інформують, учениця 7-Б класу Олександра збиралась додому, однокласниця жартома смикнула її за руку, а та ненароком штовхнула хлопця, що стояв біля неї. Школяр у відповідь почав її люто бити.  Зі слів її доньки, хлопець бив школярку з невимовною жорстокістю, навіть ногами при тому, що дівчина лежала на землі. Бійку ніхто не розборонив. Точно відтворити картину того інциденту складно. Потерпіла мало що пам’ятає, а вчителі знають про інцидент зі слів очевидців. 

Побої школярки були настільки сильними, що дитину довелося госпіталізувати. У дівчини струс головного мозку та забої внутрішніх органів. Зараз її виписали з лікарні, але 7-класниця продовжує лікування вдома. В Олександри окрім фізичних травм – стрес, шок і переляк. Проте змінювати навчальний заклад вони не хочуть, бо тут навчаються усі друзі дівчини. Натомість хочуть, щоб зі школи відрахували агресора. Розповідають, що хлопець ходить на боротьбу і живе з бабусею та дідусем. Його мама нині закордоном і пообіцяла повернутися цього тижня.


Поліція Рівненщини повідомила РВ, що за фактом умисного нанесення легких тілесних ушкоджень дізнавачі Рівненського районного управління поліції розпочали досудове розслідування за попередньою кваліфікацією частини 1 статті 125 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження встановлюються усі обставини події у школі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися