У центрі Рівного п'яний експомічник депутата на смерть збив людину і втік
Рівненщина

У центрі Рівного п'яний експомічник депутата на смерть збив людину і втік

3 січня 2022, 13:40
0
0
Сподобалось?
0

У центрі Рівного нетверезий водій збив людину й втік з місця ДТП. Пішохід помер у лікарні.

Втікача затримали патрульні, у нього було посвідчення помічника-консультанта депутата облради, інформує «Суспільне».

Інцидент трапився на вулиці Соборній у Рівному, близько третьої ночі 2 січня. Водія, який їхав назустріч на великій швидкості, а потім збив пішохода, побачили патрульні, повідомила пресофіцерка Нацполіції Рівненщини Катерина Загурська.

«Водій автомобіля не зупинився, а продовжив рух. Поліцейські негайно викликали "швидку" для потерпілого, а орієнтування про автомобіль передали усім патрулям. На місце ДТП прибув ще один екіпаж, тож патрульні розпочали переслідування втікача», – коментує вона.

Пошкоджений автомобіль Audi вони побачили на вулиці Дорошенка. Пасажир і водій поводили себе агресивно. На них надягнули кайданки, каже Загурська.

«Огляд водія на стан сп’яніння показав, що 24-річний житель села Бармаки, що неподалік Рівного, керував авто нетверезим – 2,10 проміле алкоголю. Житель Бармаків затриманий. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу», – зазначила пресофіцерка поліції.

З власних джерел «Суспільному» стало відомо, що чоловік має посвідчення помічника-консультанта на громадських засадах депутата. Щоправда, йдеться про обласного обранця попереднього скликання.

Катерина Загурська зазначила, що пішохід потрапив під колеса автомобіля, коли перетинав проїзну частину у невстановленому місці. Від отриманих травм через кілька годин він помер у лікарні. При ньому не було документів. Згодом поліцейські встановили, що це 27-річний костопільчанин – військовослужбовець у відпустці.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху людиною, яка керує транспортом в стані сп’яніння й спричинила смерть пішохода.

За законом за це передбачене покарання – позбавлення волі від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортом до десяти років.

Це перша у новому році аварія в області, в якій загинула людина, уточнили у поліції.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися