У Рівному лікар вигнав з кабінету майже непритомну дитину зі зламаною рукою
Рівненщина

У Рівному лікар вигнав з кабінету майже непритомну дитину зі зламаною рукою

4 лютого 2022, 13:50
0
-1
Сподобалось?
-1

Вчора, 3 лютого, у Рівненські обласній дитячій лікарні у відділенні травмпункту лікар відмовився надавати медичну допомогу дитині із зламаною рукою.

Про це повідомила мама дитини у Фейсбук.

"Звернулась до дитячого лікаря ортопед травматолога Ільчинського Олега Володимировича, який на той момент був на зміні , і на моє прохання оглянути дитину та надати медичну допомогу відмовився. Та вигнав дитину підкреслюю з переломаною рукою з оглядового кабінету. Так як у дитини не було маски", - розповіла мама.

Та додала, що у дитини перелом зі зміщенням, дитина у стані шоку від жахливого болю сидить корожиться. Непритомніє. Слова сказати не може. Так мені ще треба було дитині маску натянути? Щоб взагалі дихати не було чим. Ви розумієте, що в таких випадках потрібне повітря. Треба міру знати цими масками.

Жінка розповіла, що її дитина півтори години сиділа майже непритомна. Мама викликала наряд поліції і аж тоді у медзакладі викликали іншого лікаря. За її словами, вона робитиме все для того, аби лікар поніс адміністративну відповідальність.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися