На Рівненщині у сараї знайшли змерзлу дитину
Рівненщина

На Рівненщині у сараї знайшли змерзлу дитину

18 лютого 2022, 14:16
0
1
Сподобалось?
1

У Рівненській області знайшли безвісти зниклу школярку за 10 кілометрів від домівки. Дівчинку шукали 7 годин пів тисячі людей.

Про це повідомили у поліції Рівненщини.

До пошуків зниклої дитини залучили поліцейських, працівників ювенальної превенції, кінологів та спецпризначенців. На допомогу прибули нацгвардійці, рятувальники, лісівники та жителі сусідніх сіл. Загалом у рятувальній "операції" взяли участь до пів тисячі осіб.

Дитина зникла дорогою додому. Школярка навчається у ліцеї села Великий Жолудськ, а проживає родина у селі Малий Жолудськ на хуторі. Тож дорога пролягала через поле.

"Переглянувши камери відеоспостереження поліцейські з’ясували, що з навчального закладу дитина попрямувала до домівки. Втім, як повідомив свідок, якого вдалось встановити, дівчинка йшла понад канавою у протилежному напрямку. Тож пошуки продовжили, орієнтуючись на маленькі сліди", - розповідають у поліції.

Саме сліди привели правоохоронців до села Полиці, а це орієнтовно майже за десять кілометрів від села Великий Жолудськ. Пошуківці почали прочісувати територію та будинки. У сараї однієї із покинутих хат дівчинку і знайшли близько першої ночі місцеві жителі.

Налякану та змерзлу дитину поліцейські обгорнули у формену куртку та на руках віднесли до машини керівника місцевої поліції.

Дитину одразу доправили до лікарні. У неї діагностували переохолодження та гостру реакцію на стрес.

Нині дівчинка вже вдома. Її життю нічого не загрожує.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися