З-під завалів розбомбленої телевежі біля Рівного дістають людей
Рівненщина

З-під завалів розбомбленої телевежі біля Рівного дістають людей

14 березня 2022, 11:27
0
-1
Сподобалось?
-1

Вранці 14 березня російські війська завдали авіаудару по телевежі неподалік Рівного, яка знаходиться на київському напрямку. З-під завалів евакуйовано кількох осіб, роботи тривають.

Як повідомив начальник військової адміністрації Віталій Коваль, люди живі, передає Суспільне.Рівне.

«Є позитивні новини: з-під завалів евакуйовано декількох людей, вони живі, в нормальному стані. Роботи продовжуються далі. Зрозуміло, що ворог хотів відрізати людей від правдивої інформації. Але ми не бачимо великої проблеми в цій ситуації, бо багато людей вже дивляться онлайн, через додатки слухають радіо. Сподіваємось, що найближчим часом ми відновимо радіо і телебачення через вишку», — сказав посадовець.

Коваль уточнив, що внаслідок влучання пошкоджено телевежу та адмінприміщення поруч. Нагадаємо, о 5:20 в Антополі пролунало два вибухи, влада трактувала це як авіаудар.

До слова, напередодні радник голови Офісу Президента Олексій Арестович попередив, що окупанти намагатимуться знизити доступ українців до достовірних інформаційних джерел та намагатимуться активізувати фейки щодо нібито капітуляції України. Він запевнив, що держава у жодному разі не прийматиме капітуляції та закликав у жодному разі не вірити таким повідомленням.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися