У Рівному попрощалися з Героями, які загинули в один день
Рівненщина

У Рівному попрощалися з Героями, які загинули в один день

21 квітня 2022, 16:05
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні Рівне прощається із двома захисниками, які віддали життя за Україну. Бійці загинули в один день на Луганщині.

Пише видання Рівненські новини.

Сергій Поліщук пішов у ЗСУ добровольцем, не чекаючи повістки. Він загинув у Новоайдарівському районі в Луганській області, виконуючи бойове завдання. Захиснику був 31 рік. У Сергія залишилися батьки та молодший брат.

36-річний рівнянин Дмитро Ткачук хотів записатися в тероборону, але коли запропонували йти в ЗСУ – не вагався, хоча досвіду військової служби не мав. Загинув у Новоайдарівському районі в Луганській області, виконуючи бойове завдання. У нього залишилися батьки, молодший брат, 11-річна донька.

Також сьогодні з захисником прощалися у Вараші. 33-річний молодший сержант Максим Богданов отримав поранення у місті Волноваха на Донеччині ще на початку березня. Тривалий час лікарі боролися за його життя, однак врятувати бійця не вдалося.

Тим часом вчора у Дубровиці в останню дорогу провели Андрія Кошурка. Майор служби цивільного захисту, начальник частини гуманітарного розмінування був на Харківщині. Він якраз розміновував територію, коли почалося бомбардування. Загиблому був 31 рік.

У Смизі попрощалися з 25-річним захисником Денисом Нікуліним. П’ять років тому у Києві він пройшов службу в національній гвардії. Був спортсменом. Загинув у бою на Луганщині. У громаді оголосили триденну жалобу.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися