На Рівненщині чоловік розвалив трактором щойно облаштовані вогневі позиції
Рівненщина

На Рівненщині чоловік розвалив трактором щойно облаштовані вогневі позиції

27 лютого 2023, 23:21
0
0
Сподобалось?
0

На Рівненщині судитиму 34-річного жителя Старого Села, що на Сарненщині. Чоловіку загрожує до 17 тисяч штрафу, за те що пошкодив два оборонних укріплення.

Як зазначають у поліції Рівненщини, інцидент стався 23 січня. Про нього у поліцію повідомив командира добровольчого формування територіальної громади, члени якої двома днями раніше облаштовували стаціонарні вогневі позиції на вулицях Івана Франка та Богдана Хмельницького. Оборонні укріплення встановлювала Старосільська ТГ на виконання наказу Рівненської ОВА та рішення ради оборони області відповідно до плану-схеми охорони та оборони населеного пункту Старе Село.

34-річному місцевому жителю не сподобалося таке сусідство, бо, на його думку, фортифікаційні споруди розмістили близько біля його господарства і вони «не потрібні взагалі». Чоловік скинув бетонні блоки та мішки із піском за допомогою свого трактора.

Обвинувальний акт у справі відправили до суду разом із угодою про визнання вини. Бунтарю загрожує 17 тисяч гривень штрафу за хуліганство.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися