Микола Акордич зі своєю музичною зброєю
Рівненщина

Блогер Акордич воює піснею і акордеоном

1 квітня 2023, 17:08
2
9
Сподобалось?
9

У соцмережах він добре відомий як Микола Акордич. Симпатичний український хлопець, який добре грає на акордеоні, відкрив свій маленький фронт – він «воює» у різних чатах і платформах з допомогою влучних пародій на популярні українські та російські пісні. Але співає він не для того, щоб повеселити русню за «порєбріком», а щоб донести правду до тих, хто ще хоче чи здатний її почути. Та таких у нашого північного сусіда, на жаль, небагато.

Побачивши на екрані музиканта-блогера з України (з «бандерштату», як жартує він сам) рашисти замовляють зазвичай або «Катюшу», або «Смуглянку», або якусь російську народну пісню. «А ну-ка сбацай чего-нибудь, хохол», – якесь чмо з пляшкою пива в руках чи налитою чаркою горілки з неприхованою зверхністю звертається до Миколи. А він як вріже їм – москалів аж плющить! Про війну, про їхнього пуйла, про те, як хотіли орки Київ за три дні взяти і т. д. Такого зі своїх телевізорів вони точно не почують.

– Я же просил нормальную песню. Чего ты такой злой? Мы же братья…

І пояснює їм Микола популярно, чому ми вже давно ніякі не брати. Не розуміють ніяк, чому українці не хочуть назад в срср, чому не хочуть бути «республикой в составе россии». «У нас же «общая история и вера». Та ми вже набулися в вашому «союзе», по самісіньку зав’язку. І не хочемо більше голодоморів, репресій, сибірів. Не хочемо! Відчепіться від нас! Чому ми такі злі? Ще б не бути нам злими, коли ви нас вбиваєте, руйнуєте нашу країну й хочете при цьому, щоб ми вас ще й любили, бо ж вийшли з «одной купели».

«А у вас в 2014 был государственный переворот», – правлять своєї росіяни. Та навіть якби й так, ваше яке свиняче діло?! Українці – вільні люди, і вони свого царя-злодія можуть скинути. І скинули. А ви не можете. У цьому вся різниця між нами. Акордич намагається достукатися ось такими історичними репліками до адекватних росіян, але таких серед тієї публіки – ой як мало.

Імперське нутро так і пре з кожного, хто виходить в ефір до Акордича. Їх аж бісить, що ми, українці, хоч і були колись такими ж рабами в їхній імперії, але стали вільними. А вони як були рабами, так ними й залишилися. Безмовним, безправним стадом, яке їхній недофюрер посилає на війну в Україну. І барани покірно йдуть на забій. Бо немає чим заплатити іпотеку. Нема роботи гідної, зарплати. І це в найбагатшій країні світу, що має найбільші поклади нафти, газу і всю таблицю Менделєєва! Заробити можна, тільки вбиваючи українців. Ні сучасні реалії, ні науковий прогрес, ні «айфони» з комп’ютерами – ніщо не змінило імперсько-рабську суть росіянина. Йому треба жерти, пити і щоб ніхто його не чіпав. А ще земельки чужої щоб цар завоював. Дарма, що своїй не може ладу дати. Головне – заграбастати чуже. Бо це їх «исторические земли». І до всіх лізти, повчати, нав’язувати свою «любов». Живуть самі, як свині, й інших хочуть змусити так жити. При цьому жалітися, що весь світ расєю не любить, що вони такі хороші й талановиті, а «Запад» їм просто заздрить, бо в них он яка територія. Словом, клініка, причому невиліковна. Микола Акордич намагається просвітити темну російську душу, але як же тяжко йому це дається! А заодно і збирає гривню до гривеньки від своїх передплатників на потреби української армії, яка теж «лікує» москалів, але вже іншим способом. Разом до Перемоги!

Олеся ВЕРЕСКОВЕЦЬ


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Коментарі

  • Оксана
    Оксана

    Браво !!! Песни и голос у него великолепные!!! Интересно , слова сам пишет .СЛАВА УКРАИНЕ !!!

    7 травня 2023, 17:49
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися