На Рівненщині 20-річний хлопець працює вихователем у дитсадку
Рівненщина

На Рівненщині 20-річний хлопець працює вихователем у дитсадку

4 липня 2014, 11:46
0
2
Сподобалось?
2

Якщо на початку роботи колеги Володимира Ярмолюка тільки надіялися, що із нього вийде добрий вихователь, то нині всі сумніви лишилися позаду. Кажуть, у Володимира з його вихованцями - взаємна любов.

- Володимир працює в нас вихователем та музичним керівником, - розповідає директор Великомежиріцького ДНЗ «ясла-садок», що в Корецькому районі  Рівненської області, Валентина Козачок. - Коли приймала його у вересні минулого року на роботу, навіть не сподівалася на такий успіх. Все-таки, хлопець. А в нас колектив жіночий. Зараз, переживаємо, щоб він від нас не пішов. Діти ж просто липнуть до нього!

Центральна фігура Володимир і на святах, які проходять у дошкільному закладі. Горнуться до нього діти, а він відповідає їм добром і ласкою.

Не можуть надивуватися теплим відносинам вихователя і вихованців всі, хто побував у Великомежиріцькому дитсадку - одному з небагатьох, що не припиняли свого функціонування навіть в найтяжчі часи становлення незалежності країни. Нині тут отримують дошкільну освіту аж три групи діток. Не за горами відкриття ще однієї. Адже чекає розгляду близько 20 заяв від батьків на прийом малят.

До слова, доїжджає молодий вихователь із сусіднього села Щекичин. Тут кожен знає родину Ярмолюків. Поважають голову цієї сім'ї, теж Володимира, який обіймає посаду сільського голови.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися