На Рівненщині водій наїхав на 6-річну падчерку, яка гралася на подвір'ї
Рівненщина

На Рівненщині водій наїхав на 6-річну падчерку, яка гралася на подвір'ї

3 травня 2023, 17:56
0
0
Сподобалось?
0

У місті Сарни Рівненської області вітчим на мікроавтобусі Renault Master наїхав на шестирічну падчерку, що гралася на подвір'ї. Дитину з тяжкими травмами госпіталізували, у лікарні вона померла, передають Патріоти України.

За фактом порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть дитини, було відкрите кримінальне провадження проти 43-річного водія мікроавтобуса. Про це повідомили у поліції Рівненської області. Повідомлення про трагедію надійшло до поліцейського відділку в райцентрі близько 20 години вечора 1 травня від медиків.

"Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 43-річний місцевий житель, водій автомобіля "Renault Master", заїжджаючи заднім ходом у двір приватного господарства, допустив наїзд на шестирічну падчерку, яка була разом із дітьми на подвір’ї. Дівчинку із розривом селезінки, крововиливом у черевну порожнину госпіталізували. Втім, попри вжиті реанімаційні заходи, дитина померла", – зазначили в поліції Рівненської області.

Водій на момент наїзду був тверезий. Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження щодо вітчима загиблої дитини, що перебував за кермом мікроавтобуса.

"За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, слідчий слідчого управління розпочав досудове розслідування за частиною 2 статті 286 КК України", – розповіли у поліції. Якщо суд визнає чоловіка винним, його можуть позбавити волі строком від трьох до восьми років з можливим позбавленням права керувати транспортними засобами строком до трьох років.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися