На РАЕС облаштують військовий штаб
Рівненщина

На РАЕС облаштують військовий штаб

14 серпня 2014, 12:58
0
0
Сподобалось?
0

ВП «Рівненська АЕС» 6 серпня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «ДОЦ УБ РАЕС» на реконструкцію своєї будівлі №138 під військовий штаб за 2,30 млн грн.

Будівлю реконструюють для розміщення в ній штабу військової частини та створення умов для проведення навчання особового складу. Про це повідомляють «Наші гроші».

Роботи фінансують коштом «Енергоатому». Проектом передбачена реконструкція перегородок, сходів, сходових клітин, даху, заміна вікон і дверей, прокладання тепломережі, водопроводу й каналізації.

На участь у тендері подавалися шість компаній, чотири були відхилені через низку причин, у тому числі за невідповідність набору ліцензій. Єдиними конкурентами лишилися «ДОЦ УБ РАЕС» і ТОВ Промислова група «Антикорбудсервіс», Анатолія Сухинюка, депутата Львіської облради від БЮТ.

Рівненську компанію «ДОЦ УБ РАЕС» заснували у 2005 р. Григорій Охрімчук і приватне ЗАТ «Управлiння будiвництва Рiвненської АЕС». Акціонерне товариство засновувала низка фізосіб, серед яких Василь Пасєка - колишній головний інженер УКБ ВП «Рівненська АЕС», на цій посаді він фігурує в протоколах тендерів АЕС за 2011р. У 2009-2010 р. власником акціонерного товариства було ТОВ «Управляюча компанія «ЄПБ», співзасновниками котрої був Гарегін Арутюнов, на той час народний депутат від БЮТ (2007-2012). З кінця 2010 р. одноосібним власником «ДОЦ УБ РАЕС» лишився Охрімчук, статутний фонд складає 1 млн грн., за останні шість років тендерів «Енергоатому» не вигравала, єдині торги, які вона виграла за цей період - будівництво відпочинкового комплексу (амфітеатру) в смт Східниця за 3,92 млн грн. у травні цього року.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися