На Рівненщині 162 найкращі учні отримали премії від голови ОДА
Рівненщина

На Рівненщині 162 найкращі учні отримали премії від голови ОДА

25 вересня 2014, 17:57
0
0
Сподобалось?
0

Минулий навчальний рік був плідним на досягнення для учнів та вчителів області. Крім обласних етапів олімпіад, турнірів, конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт, учні показали відмінні результати на всеукраїнському рівні.

Таким чином, переможцем ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад став 31 учень.

У фінальних етапах Всеукраїнських турнірів юних правознавців, біологів, фізиків та істориків узяли участь 9 учнівських команд навчальних закладів області. Чотири команди вибороли призові місця. У фінальному етапі Всеукраїнського турніру юних правознавців ІІІ місце виборола команда Костопільської гуманітарної гімназії, збірна команда Рівненської області здобула ІІІ місце у заключному етапі Всеукраїнського турніру юних біологів, команди юних істориків Рівненської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 15 та Костопільської загальноосвітньої школи № 3 І-ІІІ ступенів у фінальному етапі турніру посіли ІІІ місця.

У фінальному етапі ІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка учні та студенти навчальних закладів області вибороли 9 призових місць.

З кожним роком зростає зацікавлення навчанням у позашкільному навчальному закладі «Рівненська Мала академія наук учнівської молоді». Саме тому збільшується кількість учасників ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України, а відповідно - і кількість переможців ІІІ етапу конкурсу: у 2013 році - 36 учнів, у 2014 - 38.

Учні та їх вчителі і наставники за свою наполегливу працю здобули 16 премій за перше місце, а це понад чотири з половиною тисячі гривень, 40 премій - за друге - три з половиною тисячі гривень, та 108 премій - за третє - майже дві з половиною тисячі гривень. Серед премійованих є кілька учнів, які отримали по дві премії та кілька вчителів, які розділили між собою по одній з грошових нагород.

Загальний фонд виплати становить близько 475 тисяч гривень.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися