На Тернопільщині священик Московського патріархату побив парафіянку
Тернопілля

На Тернопільщині священик Московського патріархату побив парафіянку

17 червня 2015, 03:11
0
0
Сподобалось?
0

Священик православної церкви Московського патріархату побив жительку села Колосова Кременецького району, що на Тернопільщині. Про це повідомляє ternopil.te.ua. Бо жінка збирала підписи односельчан, які хотіли, щоб місцева церква перейшла до Київського патріархату.

«Я збирав підписи людей. Пройшов більшу половину села, більшість підтримували – 70 чоловік, лише 5-6 людей утрималися. Саме дощик накрапав, а жінка каже, що сама трохи піде збирати підписи, пожаліє мене. По дорозі перестрів її священик Московського Патріархату і набив. Забрав у жінки зошит, обізвав її. В дружини є цукровий діабет, важко хворіє, коли прийшла додому, то заїкалася, ледь розмовляла! Я дуже злякався за неї, рятував її. Викликали міліцію, кореспондента. Склали протокол, але міліція усю справу спустила і священик залишився безкарним», - розповів чоловік постраждалої жінки Терентій Червінський.

За словами чоловіка, священики Московського Патріархату постійно погрожують його сім’ї та односельчанам, котрі не підтримують їхню церкву, та чинять на них утиски.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися