Жахливе ДТП на Тернопільщині — двоє підлітків загинули, ще шестеро у лікарні
Тернопілля

Жахливе ДТП на Тернопільщині — двоє підлітків загинули, ще шестеро у лікарні

3 травня 2016, 00:36
0
0
Сподобалось?
0

Дорожньо-транспортна пригода трапилася другого травня близько 4:30 на Шумщині. На ділянці дороги Остріг-Кременець-Почаїв-Радивилів перекинувся автомобіль «Мерседес Віто». На момент аварії в автівці було 9 людей.

За інформацією Головного управління Нацполіції у Тернопільській області, компанія підлітків та неповнолітніх відпочивала у клубі в селі Людвище Шумського району. Близько 3:30 вони вирішили їхати додому в село Соснівка. При повороті водій автівки не впорався з керуванням, перевищив швидкість та злетів у кювет. Аварія трапилася над трьохметровою прірвою. Мікроавтобус кілька разів перекинувся, падаючи вниз. Кілька пасажирів вилетіли з салону, сама ж автівка зупинилася у лісосмузі.

Дівчина, 1998 року народження, від отриманих травм померла на місці пригоди. У лікарні в стані церебральної коми помер сімнадцятилітній юнак. За життя інших пасажирів борються лікарі. Їх госпіталізували до Шумськоїлікарні, вирішується питання про переведення травмованих на лікування до Тернополя.

Правоохоронці відібрали зразки крові для перевірки на вміст алкоголю у водія, опитала потерпілих, які знаходяться при свідомості.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися