На Тернопільщині архієпископ та його колеги-священики гуляли з дівчатами у нічному клубі й влаштували бійку
Тернопілля

На Тернопільщині архієпископ та його колеги-священики гуляли з дівчатами у нічному клубі й влаштували бійку

17 жовтня 2016, 17:47
0
0
Сподобалось?
0

У скандалі «засвітився» архієпископ Тернопільський і Подільський Української автокефальної православної церкви Мстислав. Шокуючі відеоматеріали потрапили до програми ТСН.Тиждень.

На записах з камер відео спостереження з нічного клубу у Тернополі видно, як розважається і танцює з дівчатами один із найвпливовіших ієрархів УАПЦ. Гуляв владика у компанії з настоятелем церкви Різдва Христового у Тернополі отцем Ігорем Семирозумом, скарбником цієї церкви протоієреєм Володимиром Герасимчуком та іподияконом Віталієм Окунським. Мстислав, будучи монахом, недвозначно обіймає та цілує молодих дівчат, а тим часом інші священики провокують бійку з відвідувачами. Спочатку скарбник церкви в чорній куртці завдає удару чоловіку, потім долучається Віталій Окунський. Потім уже й сам архієпископ прикладається кулаком. Далі Окунський розійшовся так, роздаючи удари направо і наліво, що уже Мстислав намагається заспокоїти його. Аби заспокоїти служителів церкви працівникам закладу довелося викликати поліцію. Бійці служби охорони зрештою таки втихомирили панотців.

https://www.youtube.com/watch?v=grjHTiDFDMk

У коментарі ТСН архієпископ Мстислав заперечив і бійку, і нічні розваги. Проте факт підтвердила поліція. Уже завтра відбудеться собор УАПЦ. Там і мають вирішити долю архієпископа Мстислава.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися