Тернопілля

Через махінацію з податками фермер позбувся чотирьох комбайнів

23 жовтня 2016, 18:34
0
0
Сподобалось?
0

Працівниками податкової міліції Тернопільської області розслідується кримінальне провадження за ч.3 ст.212 КК України за фактом умисного ухилення від сплати податків у особливо великих розмірах. Про це повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби України.

Встановлено, що посадові особи одного з підприємств, яке займається вирощуванням сільськогосподарських культур, впродовж 2015 року приховували реальний обсяг реалізації вирощеної продукції шляхом невідображення в бухгалтерському та податковому обліку. У результаті до бюджету не надійшло 3 млн. 157 тис. грн. податку на додану вартість.

На підставі ухвал суду було проведено 3 обшуки за місцями реєстрації, проживання та в нежитлових приміщеннях фігуранта справи. За результатами проведених заходів вилучено 372,5 тонн насіння соняшника орієнтовною вартістю 3 млн. 725 тис. гривень, фінансово-господарські документи, планшет та чорнові записи, а також 4 комбайни “CLAAS”, мікроавтобус “MAZDA” та 2 вантажні автомобілі “MAN”. Тривають слідчі дії.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися