На Тернопільщині у страшній аварії загинула вчителька
Тернопілля

На Тернопільщині у страшній аварії загинула вчителька

3 червня 2019, 16:22
0
0
Сподобалось?
0

Поблизу села Скорики Підволочиського району Тернопільської області сталась смертельна аварія.

Про це пише Терміново новини.

За словами очевидців, автомобіль Hyundai Elantra на великій швидкості обігнав рейсовий автобус, злетів на узбіччя і перевернувся. Свідки також припускають, що водій був нетверезий. Стало також відомо, що загибла – Лідія Степанівна Гоцко – вчителька української мови Підволочиської школи. За кермом був її зять. Редакція “Терміново” висловлює співчуття рідним і близьким загиблої.


ЗЗа версією відділу комунікацій ГУ НП в Тернопільській області, водій автомобіля HYUNDAI Elantra, рухаючись автодорогою сполученням Збараж – Підволочиськ на повороті почав обганяти автобус, а далі спробував повернутися на свою смугу. Проте висока швидкість та різкий маневр кермом вправо виявилися несумісними. Іномарка виїхала за межі проїзної частини та перекинулася.

Внаслідок ДТП пасажир автомобіля, жителька Підволочиська, 1955 року народження, від отриманих травм загинула на місці події. Попередньо водій тверезий, але у нього взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Даний факт внесений в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 286 частина 2 ККУ – Порушення правил безпеки дорожнього руху , що спричинили смерть. Триває слідство.     


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися