На Тернопільщині чоловік зарізав зятя і лишив сиротами троє діток
Тернопілля

На Тернопільщині чоловік зарізав зятя і лишив сиротами троє діток

26 червня 2019, 09:19
0
0
Сподобалось?
0

На Тернопільщині 47-річний чоловік напав з ножем на зятя.

Про це повідомляють у прес-службі поліції Тернопільської області.

Між зятем та тестем виник конфлікт. Молодий родич дорікав сорокасемирічному чоловікові в вічних п'янках і просив припинити зловживати спиртними напоями. На момент розмови тесть знову був у стані алкогольного сп'яніння. "Повчання" розізлили батька і він пішов до будинку, взяв ніж і кілька разів вдарив ним чоловіка доньки в область грудної клітки. 

Потерпілий з ножовими пораненнями зміг дійти додому. Там дружина викликала швидку допомогу. Двадцятивосьмирічного пораненого жителя району госпіталізували до лікарні, але врятувати життя чоловікові не вдалося. 

Встановлено, що підозрюваний раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння умисних корисливих злочинів, відбував покарання в місцях позбавлення волі, а також вживає спиртні напої та веде антигромадський спосіб життя, - розповідає старший слідчий-криміналіст слідчого управління ГУНП в Тернопільській області Ольга Романів.

Дідусь залишив напівсиротами дітей - одного, чотирьох та п'яти років. Малолітніми фактично опікувався батько, бо його дружина хворіє. Він ж був і годувальником родини, бо єдиний в сім'ї працював. 

Підозрюваний у скоєному зізнався. Його затримали відповідно до статті 208 КПК. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу. Триває слідство за статтею 115 частина 1 ККУ - умисне вбивство.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися