Смертельна аварія на Тернопільщині: пасажири «повилітали» з салону авто
Тернопілля

Смертельна аварія на Тернопільщині: пасажири «повилітали» з салону авто

15 липня 2019, 14:54
0
0
Сподобалось?
0

На Тернопільщині п'яний водій, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини дороги , перекинувшись, в'їхав у став.

Про це повідомляє прес-служба поліції Тернопільської області

Аварія трапилася 13 липня близько четвертої години ранку. На автодорозі Бережани-Розгадів, неподалік села Урмань, водій автомобіля Nissan Sanny не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини дороги і в результаті - транспорт, перекинувшись, опинився в ставку.

На момент автопригоди в салоні перебувало разом із кермувальником шестеро осіб. Вони поверталися із сусіднього села з дискотеки. Фактично усі під час перекидання автомобіля повилітали із салону. Їх із травмами госпіталізували до лікарні. Сімнадцятирічна дівчина через кілька годин померла в реанімаційному відділення. Загрози життю іншим потерпілим немає. 

Коли на місце автопригоди приїхали правоохоронці, то водія не було. Його знайшли за місцем проживання. Дев'ятнадцятирічний водій перебував у стані алкогольного сп'яніння. В його крові виявили 0,92% проміле алкоголю. Травм під час ДТП кермувальник не отримав. Чоловік каже, що пам'ятає, як перекинувся автомобіль, а як потрапив додому, не знає. Його затримали відповідно до статті 208 КПК. Триває слідство за статтею 286 частина 2 ККУ.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися