24-річна тернополянка поборола рак і стала на рушник щастя
Тернопілля

24-річна тернополянка поборола рак і стала на рушник щастя

5 серпня 2020, 16:25
0
0
Сподобалось?
0

24-річна Наталя Левицька з Теребовлянщини, яка понад два роки перемагає у боротьбі з саркомою Юінга, стала дружиною. Допомогу дівчині збирали усім світом.

Історію кохання Наталі та її, тепер вже чоловіка, Вадима розповідає видання 20 хвилин. 

1 серпня закохані поєднали свої серця та узаконили стосунки. Мати Наталі пані Галина не стримує емоцій та каже, що справжнє кохання може побороти усі біди. 

"Тільки завдяки людям Наталя жива" 

Діагноз "саркома Юінга" Наталі Левицькій поставили влітку 2018-го. Далі були місяці лікування в Україні та за кордоном. Близько десяти хіміотерапій.

Сьогодні мені пригадується той шлях, який ми пройшли, і сльози навертаються на очі, - каже мама Наталі Галина Левицька. - 1 серпня Наталя та Вадим розписались, а наступного тижня плануємо вінчання. Вчора Наталя привезла додому весільну сукню, одягнула її, а я плачу від радості, що ми дочекались цього дня. 

Жінка розповідає, що коли дізнались про хворобу, спочатку усі були в розпачі. Сума, яка була потрібна на лікування, здавалась непідйомною. 

- А потім я просто відчула, які сильні люди разом, - каже жінка. - Допомогли ті, ті. Люди самі почали дзвонити та пропонувати підтримку. Дякую читачам вашого видання, що небайдужі до нашої буди. Дуже сильною також була молитва усіх, хто нас знав. У день операції за Наталю молились я навіть не можу сказати у скількох церквах. Це велика сила. 

Неймовірна історія кохання 

Як розповідає мама молодят, Наталя та Вадим познайомились ще коли були студентами. Разом вони вже шість років. 

- Їх кохання пройшло чимало випробувань. Як то кажуть, в радості, і в горі разом, - каже пані Галина. - Вадим після навчання рік служив, то Наталя його чекала. Потім вона дізналась про хворобу і хлопець весь цей час практично був з нею. Разом з нею їздив на лікування, постійно підтримував дочку. Я дуже рада, що вони нарешті створили сім'ю. 

Щоб підтримати кохану, Вадим після того, як Наталя втратила волосся через хіміотерапію також постригся "під нуль". 

- Діти заслужили бути щасливими, я бажаю доброї долі їм та божих благословінь!, - каже Галина Левицька. 

Зараз дівчина кожних три місяці проходить обстеження. Щоправда, карантин вніс корективи у цей графік. Проте, останні аналізи були хорошими.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися