У Тернополі в орендованій квартирі «накрили» бордель
Тернопілля

У Тернополі в орендованій квартирі «накрили» бордель

15 листопада 2020, 11:47
0
0
Сподобалось?
0

У Тернополі правоохоронці накрили бордель.

Про це повідомляє пресслужба поліції області.

Як з'ясувалось, бізнес з надання сексуальних послуг організувала 40-річна жителька Дніпра. За словами правоохоронців, жінку уже притягували до кримінальної відповідальності в Запоріжжі за аналогічні злочини. Проте тоді вона отримала лише умовний термін покарання. 

Відомо, що підозрювана влаштувала бордель, у якому працювало позмінно четверо молодих дівчат з Запорізької та Житомирської областей. Обслуговували клієнтів лише за місцем проживання - на орендованих квартирах. 

Аби не потрапити на гачок правоохоронців, сутенерша кожен місяць змінювала адресу, винаймаючи нове житло. Правоохоронцям наразі відомо про сім таких квартир. 

Пошуком клієнтів займалася сама організаторша, розмістивши в інтернет-мережі оголошення про надання сексуальних послуг. Клієнтів, кажуть дівчата, їм вистачало. За добу вони могли обслужити близько десяти чоловіків. 

Година послуг вартувала 1200 гривень, з яких 50 відсотків вони віддавали сутенерші, а решту витрачали на оплату за житло та власні потреби. 

12 листопада працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, разом з слідчим управлінням та під процесуальним керівництвом Тернопільської місцевої прокуратури провели обшуки у двох помешканнях. Оперативники виявили та вилучили сім-картки, мобільні телефони, гроші та записники. 

Сутенерші уже оголосили підозру. Вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу. 

Дівчата-повії відповідатимуть у суді згідно адміністративного кодексу України. Триває слідство та встановлюються й інші учасники даного правопорушення, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися