Селянка з Тернопільщини стала популярною блогеркою завдяки своїм козам
Тернопілля

Селянка з Тернопільщини стала популярною блогеркою завдяки своїм козам

3 грудня 2020, 13:50
0
0
Сподобалось?
0

Селянка із Тернопільської області за рік набрала тисячі підписників завдяки YouTube-каналу про сільське життя. Назвала його «Я і мої кози». Про рогатих розповідає чи не щодня і вони стали справжніми зірками Інтернету і нині збирають тисячі лайків.

Про це повідомляє ТСН.

Їй сорок п'ять, у неї шестеро дітей, чоловік, господарка, і вони доглядає за 13 козами. Селянка Люба Кобилянська уже рік розповідає людям про своїх кіз. В Інтернеті чи не щодня викладає  відео. Для роботи із відеоблогом із підручних засобів лише телефон і її кози.

Почала своє блогерство несподівано, але причини були вагомі, каже пані Люба. «Я почала тримати кози, кози гарні, вим'я гарні мають, молока багато мають, люди ж бачать, почали до мене приїздити, розпитувати, як їх доглядаю, що так гарно дояться. Я розповідала, а малі дивляться і кажуть: «Мамо, бери знімай відео і викидай в YouTube», - розповідає Люба.

Тепер деякі її відео про кіз набирають до п'ятнадцяти тисяч переглядів. Незнайомі люди  лайкають, коментують, випитують секрети - як от варіння сиру з козячого молока. Вона, запевняє, нічого не приховує, бо ще й дуже відкрита та балакуча. Це і допомогло їй завойовувати Інтернет. «Я не придумую, не фантазую, те що я знаю, так по сільському, як я його знаю, так його розповідаю. Я ніколи як знімаю відео, то ніколи не продумую наперед, ніколи!»- переконує відеоблогерка.

Роботи у неї завжди було багато, бо одразу після школи вийшла заміж і стала домогосподаркою. Найстаршій дочці 27 років, меншій - 11. Чоловік  - військовослужбовець. Усе життя поралася на городі, варила їсти, доглядала дітей, тримала  худобу. Тому розказати про сільський побут мала що. Головне досягнення Люби Кобилянської, каже, що її відеоблоги дивляться навіть у рідному селі. Хоча критики набралася багато, бо, мовляв, нащо то сільській жінці та слава в інтернеті.

Сільська відеоблогерка зупинятися не збирається, каже,  про кіз може говорити багато, бо тем безліч. Ну і блогерство уже почало приносити трішки коштів, хоча вона ним займається  не через гроші. Їй цікаво, а людям - може бути корисно. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися