На Тернопільщині міський голова виготовив візитівки з м’яса
Тернопілля

На Тернопільщині міський голова виготовив візитівки з м’яса

4 липня 2021, 20:50
0
0
Сподобалось?
0

Міський голова Копичинців, що на Чортківщині, Богдан Келічавий свої контактні дані розмістив не на традиційних паперових візитках, а на вакуумних пакетиках із в’яленим м’ясом. Так він вирішив заявити про громаду, як про ковбасну столицю України. 

Про нетрадиційні візитки міський голова повідомив у соцмережі,  опублікувавши їх фото. «Не візитка Яроша, звичайно. Просто візитка мера ковбасної столиці», – з гумором підписав пан Богдан. Келічавий таким чином хоче, щоб громадськість звернула увагу на Копичинці.

На території цього невеличкого міста на понад шість тисяч жителів – близько  десятка великих та малих підприємств, які виготовляють м’ясну продукцію.

– У нас дуже багато людей виготовляють ковбаси. І саме цим ми можемо привабити туристів в Копичинці та потенційних інвесторів. Наше місто може стати ковбасною столицею України. Тому я подумав, а чому б не зробити такі оригінальні візитки і не наклеїти на м’ясо свої контактні дані, – розповів Богдан Келічавий.

Візитки виготовлені із м’ясних чіпсів з в’яленого м’яса. Це вакуумні пакетики, на яких зверху наклеєні контактні дані міського голови. Наразі таких виготовили лише 30 штук і кілька із них уже роздали. Мер Копичинців каже, що зберігає візитки у холодильнику для особливих гостей. Він також додав, що іноземним делегаціям у Копичинцях планують вручати фуд-бокси з місцевою ковбасою.

– Подібні візитки ми хочемо також виготовити для цілої Копичинецької громади. Але це вже буде не шматочок в’яленого м’яса, а цілі фуд-бокси. Там ми запакуємо смачні продукти, котрі виготовляються в нашій громаді. Вони будуть оформлені нашим логотипом, –  поділився планами Богдан Келічавий.

У міській раді Копичинців сподіваються, що статус «ковбасної столиці України» дасть можливість збільшити надходження в бюджет громади. Раніше у містечку розташовувалася велика колонія для чоловіків, яка наповнювала місцеву скарбницю, але у 2020-му її закрили.

Поки невідомо, чи поїдуть туристи за ковбасою у Копичинці, але м’ясна візитівка таки привернула увагу.

Марта ДИМИДІВСЬКА


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися