Лелека оселився у квартирі
Тернопілля

Лелека оселився у квартирі

29 жовтня 2022, 14:50
0
0
Сподобалось?
0

У квартиру в Тернополі боцюна з підбитим крилом принесла господиня. Підгодовує його телятиною та кролятиною й дозволяє вільно гуляти житлом. Пані Наталя не вперше виходжує птахів. Зізнається, колись підібрала поранену ворону, іншого разу – яструба. Тепер не пройшла повз лелеку – таку вдачу має. Зізнається, білокрилий трохи раніше прибився на подвір’я її бабусі. Там ґаздував на городі й ходив по хаті – ніхто птахові не боронив. А три тижні тому птах пропав. Сподівалися, що полетів у вирій. Та ні – днями він, поранений, пришкандибав назад.

До тернопільської квартири гість звик одразу. Пані Наталя радіє, що птах дуже акуратний, спокійний і добре знає, де його годівничка, а де їдять господарі. Він поважно розгулює кімнатами і ніде не шкодить. Дуже любить, коли його гладять, особливо донечка Наталі. Єдині, хто з боцюном поки «не в контакті», – це два собачки, що теж мешкають у квартирі.

Коли лелека зміцніє, його відвезуть у Галицький реабілітаційний центр. Господарі вірять, що птах зможе повернутися до життя у дикій природі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися