На Вінниччині живе найнижча жінка в Україні
Вінничина

На Вінниччині живе найнижча жінка в Україні

5 листопада 2015, 08:38
0
0
Сподобалось?
0

79 сантиметрів зросту у 40 років. На Вінниччині в селі Лозівка мешкає найнижча жінка України. Як виживає Світлана Шевчук серед велетнів та якої допомоги ніяк не дочекається від держави? Про це – у сюжеті 24 каналу.

При народженні Світлани лікарі винесли страшний вирок. Через нерозвинені кінцівки та деформацію грудної клітки – немовля не житиме. Утім, жінці уже четвертий десяток. Та вона ще жодного разу не ставала на ноги. У горизонтальному положенні Світлана навіть читає Святе письмо. До того ж до гори ногами.

Матері Світлани лікарі радили покинути доньку в пологовому будинку. Проте хворе немовля її не налякало. Пані Надія до нині носить на руках свою вже дорослу дитину.

Зріст Світлани лише 79 см. Такою вона залишиться назавжди. Та жінка вже увійшла до Книги рекордів України: найкрихітніша у державі. Мрія рекордсменки – підрости хоча б до метра.

Світлана легко вправляється з кросвордами, плете браслети. Опанувала навіть Інтернет. Тепер друкує листи очільникам держави. Бо має до них прохання – автоматичний інвалідний  візок.

Відео тут


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися