У Вінниці 6-місячній дівчинці-«метелику», яку лишили батьки, шукають сім’ю
Вінничина

У Вінниці 6-місячній дівчинці-«метелику», яку лишили батьки, шукають сім’ю

15 листопада 2019, 20:35
0
0
Сподобалось?
0

У Вінниці шукають батьків для 6-місячної Вероніки. Дівчинку залишили ще у пологовому. Рідні мама і тато побоялися рідкісної хвороби, з якою народилась крихітка. 

Спершу Веронічкою опікувались у Вінницькій обласній дитячій клінічній лікарні, а згодом – вона переселилась до «Центру Матері та Дитини». На таких, як дівчинка, кажуть «метелики», - пише 20хвилин.

— Народилася Веронічка з діагнозом «бульозний епідермоліз». Це захворювання, яке лікується дуже погано, але певний догляд за шкірою дитини дає можливість дитині бути абсолютно здоровою і нормально, — розповідає лікар-дерматолог Наталія Мазорчук. 

Волонтери опікуються малечею та почали шукати нову сім’ю, яка попіклується про маленьку.

— Веронічка набирає вагу, дуже хороша контактна дівчинка. Її залишили найрідніші люди у світі, мама і тато. Велике прохання до всіх, хто має серце, можливість, візьміть дитинку. Ви ніколи не пошкодуєте, якщо у вашій родині буде така золота дитина, як Веронічка, — закликають вони.
Наразі немовля має потреби у підгузках 3-го розміру, дитячій суміші (будь-яка), кашках до смаку (гречка та рис), іграшках за віком (не м'яких). Передати гостинці та подарунки можна самостійно в Центр Матері та Дитини, у відділення на 3-у поверсі, завідувачкою Лілією Володимирівною або черговим лікарем. А тим, хто хоче допомогти, але не має змогу зробити це самостійно, можна передати кошти волонтеркою Катериною Шрамко. (Карта № 4149 4991 2005 6864 Шрамко К). З питаннями щодо дитини звертатись до Наталі Мазорчук за тел. +380 (67) 933 29 93.





Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися