У ставку знайшли тіло 21-річного військового з Вінниччини
Вінничина

У ставку знайшли тіло 21-річного військового з Вінниччини

14 квітня 2020, 14:20
0
0
Сподобалось?
0

У ставку на Вінниччині 13 квітня знайшли тіло строковика Артура Тронця. За попередньою версією причиною смерті є утоплення. Провадження відкрили за статтею 115-ою- «умисне вбивство».

Про це повідомляє Vежа. 

Речниця Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Анна Олійник зазначила, хлопця оголосили в розшук як військовослужбовця військової частини А119 (Калинівський арсенал) 7 квітня.

За словами Анни Олійник, того дня хлопець звільнився з військової частини та мав їхати додому (проживав у селі Флоріанівка Козятинського району), знятися з обліку у військкоматі. Проте додому він так і не повернувся й батьки звернулись до поліції.

Розшук почали того ж дня та відкрили кримінальне провадження за частиною 115 (умисне вбивство) з позначкою «безвісти зниклий».

Наступного дня, 8 квітня, на березі ставка в Козятині місцева мешканка знайшла кепку військовослужбовця та його мобільний телефон. Відтак для обстеження водойми залучили водолазів.

Рятувальники обстежили дно водойми площею понад 12 тисяч квадратних метрів.

 

13 квітня о 16:40 тіло хлопця знайшли у зазначеній водоймі, на відстані 12 метрів від берега. За словами Анни Олійник, за попередніми даними слідства, ознак насильницької смерті на тілі не було (відтак нині у провадженні за частиною 115-ою є позначка “нещасний випадок”). Попередня причина смерті – утоплення.

Наразі поліція здійснює розслідування, встановлює всі обставини загибелі та з’ясовує маршрут загиблого в день зникнення та його контактне коло осіб. Також очікуються результати судово-медичної експертизи.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися