2-річний вінничанин, який одужав від коронавірусу, досі не може оговтатися після клінічної смерті
Вінничина

2-річний вінничанин, який одужав від коронавірусу, досі не може оговтатися після клінічної смерті

5 травня 2020, 15:05
0
1
Сподобалось?
1

Дворічний хлопчик Павлик з Вінницької області поборов коронавірус. Малюк досі знаходиться в лікарні. Хлопчик все ще не може оговтатися після клінічної смерті і наслідків інфекції.

В лікарню Павлика привезли з температурою за 40 і зразу поклали у реанімації, йдеться у сюжеті Сьогодні. Він не дихав, пульсу не було, маленьке серце Павлика лікарі запускали 12 хвилин. Потім зробили знімок легень і вжахнулися: вони були наче у целофановій плівці. Так коронавірус діє на дихальні органи. Лікарі такої пневмонії в дитини ще не бачили.

12 медиків заприсяглись, поки не врятують дитину з палати не вийдуть. Два тижні Павлик був у комі, а вони не бачили своїх рідних. Одужання хлопчика називають дивом, але наслідки клінічної смерті не минули безслідно. Павлик потребує довготривалої реабілітації.  

Маму до Павлика не пускають. Їй повинні зробити чергові аналізи на COVID-19. Однак, пустили бабусю. Рідні хлопчика з нетерпінням чекають його повного одужання. Медики рятують Павлика, але зараз необхідно зробити безліч обстежень. Здійснити їх в місцевій маленькій лікарні - неможливо.

Подробиці дивіться в сюжеті телеканалу «Україна»:


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися