На Вінниччині безхатько живе без шлунка
Вінничина

На Вінниччині безхатько живе без шлунка

19 серпня 2020, 13:12
0
-1
Сподобалось?
-1

42-річний безхатченко Євген кілька місяців не мав нічого в роті, бо не міг їсти. Волонтери знайшли чоловіка на вулиці у жахливому стані. Величезна пухлина розрослася на весь шлунок. 

Медики встановили рак третьої стадії та призначили складну операцію, до якої готувались два тижні, пише 20 хвилин.

"Коли його привезли у наш Будинок милосердя, ми побачили самі кістки та ребра і почали відгодовувати Євгена. Але він після кожного прийому їжі рвав. Робив це потайки від нас. Як пояснив, боявся, що ми його виженемо, як дізнаємось, що хворіє, — розказує голова ГО «Центр «Промінь надії» Ольга Бобрусь.  Шансів на життя давали дуже мало, але без операції він просто помер би з голоду. Пухлина перекрила вхід у шлунок. «Я так хочу їсти», — відповів бідолаха з очима, повними сліз.  На операцію в Київському інституті раку потрібно було 40 тисяч гривень. Волонтери знайшли ці гроші. Євгена прооперували в Києві і виписали з інституту раку … помирати. «Операція пройшла успішно. Ми зробили все, що в наших силах. Пацієнту вирізали пухлину та шлунок. Рак, третя стадія. Готуйтеся до найгіршого. Такі люди більше, чим місяць не живуть», — такий вердикт медиків». Після виписки волонтери відвезли чоловіка у Будинок милосердя. 

-  Да, хто такі є ті лікарі? Вони ж просто ті самі люди. Але ж все вирішує Бог, — поділився своїми думками Євген. 

Після операції Євген важив 35 кілограмів. Сталося диво, та чоловік пережив прогнози медиків на 60 днів. Євген повернувся у Будинок милосердя зовсім виснаженим, але сповненим надії. 

— Я буду жити стільки, скільки мені дасть Бог. Кожного дня я не житиму для себе, але буду приносити комусь користь. Я зрозумів, що це життя — подарунок від Господа. Адже я повинен був померти. Може я не потрібен своїй родині та матері, але я знаю, що потрібен Богу, — розповідає Євген.

Сьогодні це вже зовсім інша людина, ніж була чотири місяці тому. Євген змінився, як зовні, так і з середини. Він має мрії, але не хоче розповідати про них. Каже, що коли збудуться, тоді розповість. Він має інші погляди на життя, ніж були раніше. Він живе заради того, щоб приносити комусь користь. Чоловіка ставлять в приклад новим підопічним, які приходять змінити своє життя. 





Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися