Перекрили автівкою переїзд і стріляли у потяг: розваги молодиків на Вінниччині
Вінничина

Перекрили автівкою переїзд і стріляли у потяг: розваги молодиків на Вінниччині

9 вересня 2020, 19:19
0
0
Сподобалось?
0

У місті Погребищі на Вінниччині 9 вересня двоє чоловіків автомобілем перекрили залізничний переїзд та влаштували стрілянину по потягу. 

Все це знімали на відео, а потім виклали в Інстаграм, повідомляє поліція Вінницької області.


"Двоє місцевих мешканців віком 25 та 28 років заради розваги автомобілем перекрили залізничний переїзд у м. Погребищі та один з них стріляв з пістолета по кабіні машиніста. Кримінальні розваги зловмисник зняв телефоном та виклав відео в Інстаграм", - йдеться у повідомленні.

Обоє перебували у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння.

"Зловмисники автомобілем перегородили залізничний переїзд в момент руху вантажного потягу, який встиг зупинитися. Один із зловмисників бігав по колії, а інший стріляв з пістолета в напрямку кабіни машиніста", - зауважили у поліції. 

Чергова працівниця на залізничному переїзді просила їх припинити такі дії, однак вони не заважали. Свої розваги молодик, який стріляв, зняв мобільним телефоном та відео виклав в Інстаграм. 

"Після того, як до поліції повідомили про інцидент, на місце події виїхала група реагування патрульної поліції та неподалік місця злочину затримала автомобіль правопорушників. В ході огляду автомобіля вилучено пістолет, схожий на газовий, який відправлять на експертизу. Автомобіль Hyundai Santa FE вилучено на арештмайданчик", - повідомили правоохоронці. 

Зловмисники затримані, їх відправили до СІЗО. Молодший з них раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися