У Вінниці атовець відкрив майстерню пончиків
Вінничина

У Вінниці атовець відкрив майстерню пончиків

28 жовтня 2020, 15:35
0
0
Сподобалось?
0

Пончики «Intermezzo» у Вінниці у власній майстерні робить колишній АТОвець Михайло Жилін. У минулому він викладач і театрал. До Вінниці переїхав 5 років тому. Бізнес відкрив разом із дружиною, на грантові гроші. Це, каже, і реалізуватися після війни допомогло, і реабілітацію пройти.

Про це повідомляє Суспільне.

Михайло Жилін — переселенець із Донбасу. До війни працював завідувачем Донецького драмтеатру. З початком війни на Сході пішов в АТО добровольцем, де отримав поранення. Відтак — приїхав у Вінницю працювати викладачем зарубіжної літератури у ДонНУ ім. В. Стуса. Розповідає, після переїзду з дружиною мріяли про сімейне кафе, але більш реальним виявилося відкрити заклад фастфуду.

Михайло пройшов навчання у школі підприємництва для ветеранів російсько-української війни. Виграв конкурс і гроші на реалізацію свого проєкту. Викладацьку діяльність в університеті покинув.

Рецепт пончиків Жиліни не запозичували, винайшли свій, — каже Михайло. Продають їх як по штучно, так і в коробках. Ціна одного — 5 гривень.

Поки в майстерні пончиків Михайло працює з дружиною Мирославою. В планах — найняти працівників. І це теж, каже, як і вони, будуть переселенці. Нині ж Михайло працює над створенням фонду, який допомагатиме ветеранам після повернення з війни реалізуватися.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися